Over mij...

Wie ben ik? 

Ik ben Melissa Warson, geboren op 19 september 1987, getrouwd met Sjoerd en mama van Julie en Robbe!
En wat ben ik trots en dankbaar dat ik mama mag zijn van mijn twee prachtige kids, Julie is al een guitige jonge dame van 12 jaar en Robbe is een stoere ondeugende jongen van 7 jaar. Ook ben ik heel dankbaar voor mijn man Sjoerd, hij staat altijd voor me klaar en steunt me onvoorwaardelijk!

Wat ik graag doe?

Wandelen in de natuur met onze hondjes (Diesel en Balou), dan kom ik helemaal tot rust. Ik ga 2 tot 3 keer per week naar de Crossfit, dat is voor mij een moment om mijn hoofd eens volledig leeg te maken. Ik kan ook enorm genieten van een mooi boek te lezen met een kamille-theetje erbij. En natuurlijk hou ik van lekker eten! 

Waarom vroedvrouw?

Ik wist al snel dat ik vroedvrouw wou worden, ergens tijdens de lessen biologie op het middelbaar werd duidelijk waar mijn interesse lag. In 2010 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw, al bepaalde het lot dat ik naast vroedkundige ook heel wat verpleegkundige ervaring kon opdoen, het bleef altijd kriebelen om mijn droom waar te maken. 
Vroedvrouw aan huis worden! Koppels begeleiden tijdens de zwangerschap, tijdens arbeid en geboorte, na de geboorte voor hun klaar staan, dat is wat ik graag doe. Want ieder (toekomstig) gezin verdient een begeleiding op maat, met de aandacht en tijd wat bij hun als gezin past, een vroedvrouw met een hart voor haar werk. Dat is wat ik wil betekenen voor de gezinnen die ik begeleid. 

Elke zwangerschap, geboorte, kind en thuissituatie is uniek en daarom sta ik graag klaar om jullie met de nodige informatie en nuttige tips bij te staan!

 

Liefs,

Melissa


Melissa Warson