Zwangerschaps begeleiding

Proficiat met jullie zwangerschap! 

 

Tijdens je zwangerschap kan je ervoor kiezen om je te laten opvolgen door een vroedvrouw gecombineerd met de geplande consultaties bij de gynaecoloog. Aan de hand van een intakegesprek/kennismakingsgesprek stippelen we een zorgplan uit volledig aangepast aan jouw noden en aan die van jouw gezin!

Wat kan je verwachten bij een prenataal consult?

 

Een consult zal steeds bestaan uit enkele medische controles, zoals het nemen van de bloeddruk, controleren van de urine, gewichtsopvolging, luisteren naar de harttonen van je baby, maar ook vooral uit het geven van tips en informatie. Voor een bloedname of de suikertest kan je ook bij mij terecht.

Afhankelijk van jouw noden kan ik jullie informatie geven over borstvoeding en/of flesvoeding, voorbereiding op arbeid en bevalling, ook  alle andere vragen of bezorgdheden kunnen steeds aan bod komen. 

Ik hecht vooral heel veel belang aan de emotionele ondersteuning, tijd en ruimte om er voor jou te zijn en echt te luisteren.

 

Wil je enkel postnataal opgevolgd worden? Dat kan ook!

Jullie mogen mij reeds contacteren tijdens jullie zwangerschap voor een kennismaking, informatie en het beantwoorden van al jullie vragen!

 

 

Regio's

Maasmechelen, Lanaken, Zutendaal, Genk, As, Dilsen-Stokkem.

Andere regio's zijn bespreekbaar.


Melissa Warson